Sulmuesi në Bruksel thërriti  ‘Allahu Ekber’ para se të therte me thikë ushtarët (Foto)

Një burrë është qëlluar në qendër të Brukselit pasi ka sulmuar dy ushtarë.

Bota

25/08/2017 22:14

RTBF raporton se burri që sulmoi dy ushtarë me thikë kreu sulmin ne bulevardin Emile Jacqmain.

Prokurorët belg thanë se i dyshuari është ende gjallë por në gjendje të rëndë, pasi u qëllua nga policia.

RTBF raporton se i dyshuari është somalez i cili ka thirrur ‘Allahu Ekber’ para se të kryente sulmin.

Ushtarët thuhet të kenë marrë lëndime të lehta, njëri në dorë dhe tjetri në fytyrë.

ptla plt1 ptta