Sulmi terrorist në Banjskë: Drejtori i AKI-së sot raporton para deputetëve

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, sot mban mbledhjen e radhës në të cilën do të raportojë drejtori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Petrit Ajeti. Raportimi nis në orën 10:00, në ndërtesën e Kuvendit dhe fokus pritet të jetë situata e sigurisë në veri të vendit. Në mbledhjen e këtij komisioni…

Lajme

02/10/2023 08:08

Komisioni për Mbikëqyrjen e Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, sot mban mbledhjen e radhës në të cilën do të raportojë drejtori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë, Petrit Ajeti.

Raportimi nis në orën 10:00, në ndërtesën e Kuvendit dhe fokus pritet të jetë situata e sigurisë në veri të vendit.
Në mbledhjen e këtij komisioni është paraparë edhe miratimi i procesverbalit të mbledhjes të komisionit, të mbajtur më 20.09.2023, si dhe të ndryshme.

Drejtori i AKI-së së fundmi, është paraparë të jetë shumë aktiv, ku përveç takimeve me drejtues të institucioneve, ka marrë pjesë edhe në takimin e presidentes Vjosa Osmani me partitë opozitare, ku edhe ka dhënë detaje për zhvillimet në veri të vendit.