Të Infektuar: 58.399

Të Shëruar: 51.081

Të Vdekur: 1.466

‘Stupcave’ iu ikë aeroplani (FOTO)

13:45 | 30 Tetor 2015

Grupit kosovar humoristik ‘Stupcat’ i ka ikur aeroplani i cili do i dërgonte në Gjermani.

Vedat Bajrami ka postuar një fotografi të tij dhe shokëve të tij në Turqi.

Ata kanë mbetur në Turqi pasi nuk kanë mundur të shkojë në Gjermani me aeroplanin për të cilin kanë blerë biletat, transmeton lajmi.net.

Kjo që i ka ndodhur, nuk mund të vendosin se a i ka ikë aeroplani apo është faji i tyre se ata janë vonuar!/Lajmi.net