Studimi: Me apo pa mjekër, ja çfarë meshkujsh pëlqejnë femrat

Meshkujt me mjekër janë më tërheqës për femrat se sa ata pa mjekër.

Lifestyle

06/03/2017 01:52

Ky rezultat është nxjerrë pas një studimi nga “Journal of Evolutionary Biology”, ku pyeti 8.500 femra të cilët vlerësuan meshkujt me mjekër dhe ata pa mjekër.

Rezultati ishte vërtetë i habitshëm pasi të gjitha femrat e pyetura preferonin meshkujt me mjekër.