Studentët protestojnë kundër reformave (Video)

Vendimi për heqjen e afateve shtesë të provimeve nuk po pëlqehet nga studentet, njofton Klan Kosova.

Lajme

03/10/2015 21:19

Atyre nuk po u pëlqen heqja e afateve të prillit dhe nëntorit, prandaj edhe po paralajmërojnë protesta.

Madje të rinjtë këtë vendim të senatit po e vlerësojnë si fyerje dhe mohim të të drejtave të tyre.

Përveç afateve studentët po kërkojnë edhe uljen e kritereve  të kalueshmërisë së provimeve.

YouTube player