Studentët pa para, idetë me kosto zero

Shpirti i përshtatshmërisë, krijimi dhe kurajoja. Për të mbijetuar në universitet dhe mbi kolegët duhen të gjitha këto elemente.

Fun

08/01/2015 09:58

Shpirti i përshtatshmërisë, krijimi dhe kurajoja. Për të mbijetuar në universitet dhe mbi kolegët duhen të gjitha këto elemente.

Dhe duke shtuar se mund të nisin ide unike, dhe te lezetshme për të zgjidhur probleme të paparashikuara me kosto zero.

Demonstrimi është në këtë seri fotosh të mbledhura nga siti “Distractify” që i ka dhënë jetë një farë manuali për studentët pa lekë por që megjithatë nuk kanë frikë të eksperimentojnë dhe të përshtaten.

Pak për lojë, dhe pak për nevojë, rezultatet e kësaj ‘bëje vetë’ ndoshta rrallë janë të kënaqshme.