Studentët e komunës së Ferizajt djegin diplomat (Video)

“Demokracia Studentore” sot para Kuvendit Komunal në Ferizaj, do të djegë diplomat për të treguar se në këtë qytet nuk ka më vend për ata që studiojnë dhe diplomojnë, dhe se ky vend është bërë vatër e nepotizmit dhe klientelizmit partiak.

Lajme

06/12/2016 12:28

Siç njofton “Demokracia Studentore”, në këtë aktivitet do të bëhet djegia e diplomave nga një numër i caktuar i studentëve, të cilët përmes kësaj shprehin se në këtë qytet nuk ka më vend për ata që studiojnë dhe diplomojnë, dhe se ky vend është bërë vatër e nepotizmit dhe klientelizmit partiak.

YouTube player