Studentë për treg të punës e jo kamarierë!

Universitetit i Prishtinës “Hasan Prishtina” ka hapur dyert për studentët e rinjë. Deri tash janë regjistruar mbi 12 mijë studentë.

Lajme

15/07/2017 18:18

Ndërkohë, nga Rektorati i Universitetit kanë thënë se sivjet do të pranohen rreth 7 mijë e 800 studentë. Përveç këtyre janë edhe studentët që pranohen me kuota, nga Shqipëria, Maqedonia, Lugina e të tjera, si dhe të tjerë që vijnë nga minoritetet që jetojnë në Kosovë.

Ka ankesa nga bizneset se institucionet e arsimit nuk po i marrin parasysh nevojat e tregut te punës kur po hapin konkursi për studentët.

YouTube player