Stresi sjell projektin ‘Ata sytë e tu’

Listës së këngëve të lansuara për ditën e Shën Valentinit i është shtuar edhe Stresi. Reperi shqiptar e bëri publike këngën më të re të quajtur ‘Ata sytë e tu’, të cilën e realizoi së bashku me Labinot Rexhën (Notin). Stresi e pati një vit mjaft të suksesshëm më 2013, duke i sjell dy hite.…

ShowBiz

15/02/2014 10:48

Listës së këngëve të lansuara për ditën e Shën Valentinit i është shtuar edhe Stresi.

Reperi shqiptar e bëri publike këngën më të re të quajtur ‘Ata sytë e tu’, të cilën e realizoi së bashku me Labinot Rexhën (Notin).

Stresi e pati një vit mjaft të suksesshëm më 2013, duke i sjell dy hite.

Së fundmi, këngët e tyre më të reja i publikuan edhe Noizy, Tuna dhe Morena me Bleron. Dëgjim të këndshëm.