Stjuardesa që fitoi 900 mijë euro: Bënte seks me pasagjerët në avion! (Foto)

Një stjuardese e cila ka punuar për një aviokompani nga Lindja e Mesme, thuhet se gjatë “karrierës” së saj ka fituar plotë 880 mijë euro duke u marrë më prostitucion.

Fun

01/10/2015 15:14

Vajza e re identiteti i të cilës nuk është bërë i ditur, kishte kërkuar 1,700 euro për të bërë seks në tualetin e aeroplanit. Këtë lajm të pabesueshëm e kanë zbuluar mediat në Dubai. Gjatë dy viteve “punë” ajo kishte fituar afro një milionë euro, transmeton lajmi.net.

Aktivitetet e stjuardesës prostitutë ishin zbuluar gjatë muajit të kaluar, kur edhe ishte zënë duke bërë seks me njërin prej pasagjerëve. Me të kuptuar lajmin, kompania e ka larguar nga puna dhe e ka dëbuar nga vendi ku ajo punonte.

Stjuardesa 2Mediat në Dubai, kanë raportuar se vajza menjëherë e kishte pranuar se kjo nuk ishte hera e parë që ajo kishte futur në tualet pasagjerët për tu ofruar kënaqësi seksuale.

Raportohet se ajo kishte punuar më së shumti gjatë fluturimeve nga Lindja e Mesme për në Amerikë. Dhe gjatë disa orëve fluturim ajo kishte “kënaqur” disa klientë.

Por e gjithë ngjarja filloi kur kompania ua uli pagat, dhe kështu vajzat e aviokompanisë vendosën të “mbushin buxhetin” e tyre. Por për shërbimet e tyre ato kishin kërkuar nga 500 deri në 700 dollarë, kurse ato vajza që ishin më të reja se 30-vjeçe e kanë pasur çmimi më të lartë. (lajmi.net)