Spanja pret recesionin më të thellë

Ekonomia spanjolle mund të bjerë më pak këtë vit nga sa kishte frikë llimisht, por megjithatë do të hyjë në një recesion që do të jetë rreth tre herë më i thellë se rekordi, i regjistruar në vitin 2009 në mes të krizës globale nanciare, njoftoi sot Banka Qendrore e Spanjës.

Bota

08/06/2020 23:50

Sipas skenarit të bankës qendrore, produkti i brendshëm bruto i Spanjës pritet të bjerë në mes 9 dhe
11.6 për qind në vitin 2020, transmeton lajmi.net.

Pandemia virale korona ka goditur këtë vend të varur nga turizmi më shumë se vendet e tjera në Evropë. /Lajmi.net/