Sot nis gjykimi ndaj katër aktivistëve të Vetëvendosjes

Avokati Tomë Gashi ka bërë të ditur se sot në orën 9.00 fillon gjykimi ndaj katër aktivistëve të Lëvizjes Vetëvendosje, të dyshuar për sulmin ndaj ndërtesës së Kuvendit të Kosovës.

Lajme

22/08/2017 08:18

“Gjykata Themelore në Prishtinë ka caktuar shqyrtimin kryesor për katër aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje, Frashër Krasniqi, Adea Batusha, Atdhe Arifi dhe Egzon Haliti për datën 22 gusht 2017. Këta janë akuzuar pa asnjë provë kredibile, kinse për rastin e sulmit të ndërtesës së Kuvendit të Kosovës”, ka njoftuar Gashi.

Sipas tij, akuzat ndaj aktivistëve të VV-së, janë inskenim, dhe se kjo është vërtetuar me zgjedhjen e Frashër Krasniqit deputet në Kuvendin e Kosovës.