Sot në Grand Store hapet Super Viva

Rrjeti i marketeve Super Viva, sot do të hap pikën e re. Pika e re do të hapet në Grand Store në Veternik.

Lajme

09/12/2016 09:44

 

Kjo hapje në Grand Store do të bëhet në orën 12:00.

Super Viva në këtë ditë festive ka paraparë oferta të jashtëzakonshme dhe produkte të ndryshme falas për të rritur dhe fëmijë.

Kjo është pika e 17-të e Super Vivës në gjithë Kosovën, derisa pika të reja pritet të hapen së shpejti në qytete të ndryeshme.

Rrjeti i marketeve Super Viva është pjesë e kartelës së lojalitetit MANA dhe mirëpret të gjithë anëtarët e MANA-s të përfitojnë nga Ofertat dhe të Grumbullojnë Extra Pikë.