Sot mbahet Parada e Krenarisë

Java e Krenarisë çdo vit shënohet edhe përmes aksioneve rrugore, ndërkaq, këtë vit aksioni rrugor u fokusua në rëndësinë dhe luftimin e stigmatizimit të shëndetit mendor, si dhe pranimit shoqëror të personave LGBTIQ+. Në njoftim thuhet se aksioni rrugor ka targetuar në mënyrë të veçantë dhe institucionet publike, të cilat kanë përgjegjësi për të krijuar…

Lajme

10/06/2023 09:09

Java e Krenarisë çdo vit shënohet edhe përmes aksioneve rrugore, ndërkaq, këtë vit aksioni rrugor u fokusua në rëndësinë dhe luftimin e stigmatizimit të shëndetit mendor, si dhe pranimit shoqëror të personave LGBTIQ+.

Në njoftim thuhet se aksioni rrugor ka targetuar në mënyrë të veçantë dhe institucionet publike, të cilat kanë përgjegjësi për të krijuar mekanizma që ua lehtëson çasje personave LGBTIQ+ në shërbime të shëndetit mendor.

Në kuadër të Javës së Krenarisë sot mbahet parada në ora 17:00, ndërkaq në ora 19:00 mbahet koncerti.