Soni ndyshon look (FOTO)

Këngëtarja Soni Malaj ka vendosur të ndryshoj look. Edhe pse Soni nuk njihet për eksperimente, duket se sipas saj ka ardhur koha që të guxojë më shumë.

ShowBiz

14/03/2015 15:42

Soni Malaj, që tashmë po punon në projekte të reja, ka ndryshuar lukun. Këngëtarja e ka rruar gjysmën e kokës.

E në projektet e reja, Soni preferon të duket më trendi dhe urbane. Këngëtarja deri më tani ka qenë shumë femine në stil, por tani është edhe më shumë. Lajmi.net