Soni dhe Mirko nuk janë ndarë

Ditët e fundit ka qarkulluar lajmi se Soni Malaj i ka dhënë fund lidhjes së saj me Mirkon, me të cilin e ka edhe një vajzë, Anën. Por, ky lajm del të mos jetë aspak i vërtetë. Fillimisht një burim afër Sonit ka vërtetuar se ata nuk janë ndarë dhe se vazhdojnë ende të qëndrojnë…

ShowBiz

01/03/2014 22:34

Ditët e fundit ka qarkulluar lajmi se Soni Malaj i ka dhënë fund lidhjes së saj me Mirkon, me të cilin e ka edhe një vajzë, Anën.

Por, ky lajm del të mos jetë aspak i vërtetë.

Fillimisht një burim afër Sonit ka vërtetuar se ata nuk janë ndarë dhe se vazhdojnë ende të qëndrojnë të dashuruar pas njëri tjetrit.

Më pas, është vetë Soni ajo që ka demantuar këtë lajm në një intervistë për emisionin Prive.

Ajo ka treguar se pas çdo mbrëmjeje të X Factor ajo shkon në Romë, ku është Mirko dhe vajza, dhe ndoshta ata e kanë përzier këtë me ‘ndarjen kilometrike Romë – Tranë’.