Sondazhi i CNN-it: Trump është presidenti më i pavlerësuar në historinë e Amerikës

14:08 | 6 Shkurt 2017

Sipas sondadazhit që është publikuar të premtën, Trump del si një ndër presidentët më të pavlerësuar në historinë e SHBA-ve. Ai ka shkallën më të ulët të pranimit si president i ri me 44 për qind, transmeton lajmi.net

Por, z.Trump këto sondazhe i ka kundërshtuar duke i akuzur ato si të pavërteta.

Z. Trump shkroi në Twitter: “Çdo sondazh negativ është lajm i rremë, ashtu si sondazhet e CNN, ABC, NBC në zgjedhje. Na vjen keq, njerëzit duan verifikim ekstrem dhe siguri kufitare.” /Lajmi.net/