Skivi dhe 2 Ton sjellin videoklipin ‘ato’

Reperi  Arton Avdyli i cili njihet me emrin ‘2 Ton’ ka lansuar bashkëpunimin më të fundit me Visar Shala, ose siç e njohim të gjithë Skivi i Babastars. Kënga është shumë ritmike me muzikë të vet 2 Ton dhe ka një tekst tërheqës. Video është e realizuar nga Urban Graphics. Nuk ka ndonjë temë të…

ShowBiz

12/03/2014 18:55

Reperi  Arton Avdyli i cili njihet me emrin ‘2 Ton’ ka lansuar bashkëpunimin më të fundit me Visar Shala, ose siç e njohim të gjithë Skivi i Babastars.

Kënga është shumë ritmike me muzikë të vet 2 Ton dhe ka një tekst tërheqës.

Video është e realizuar nga Urban Graphics. Nuk ka ndonjë temë të veçantë por është shumë modern me vallëzime dhe shumë femra “hot”.