Sivjet s’ka taksë rrugore për autostradën “Ibrahim Rugova” (Video)

Me ndërtimin e autostradës për Shkup do të shqyrtohet një mundësi e tillë. Ngelin problemet me autostradat për Pejë dhe Mitrovicë.

Lajme

08/06/2016 18:10

Nuk do të ketë taksë rrugore për rrugën e kombit për tri vitet e ardhshme. Ministri i Infrastrukturës, Lutfi Zharku, ka thënë për RTV 21 se për 60 kilometra autostradë qytetarët e Kosovës nuk do të paguajnë asgjë.

Me ndërtimin e autostradës për Shkup do të shqyrtohet një mundësi e tillë. Ngelin problemet me autostradat për Pejë dhe Mitrovicë.

YouTube player