Të Infektuar: 1147

Të Shëruar: 874

Të Vdekur: 30

Sindikata e Lojtarëve Italianë: Vendimi i Serie A për pagat është poshtërues

20:00 | 6 Prill 2020

Sindikata e Lojtarëve Italianë i ka reaguar vendimit të Serie A.

Sot, Serie A ka marrë vendim që pagat e të gjithë lojtarëve të këtij kampionati të reduktohen deri në 1/3.

Pas këtij vendimi AIC ka reaguar duke thënë se vendimi është poshtërues dhe i papranueshëm.

“Është poshtëruese dhe vendim i papranueshëm”, ka thënë Calagno, transmeton lajmi.net.

“Është e qartë se ata duan që lojtarët të paguajnë për të gjitha dëmet nga kriza”, ka thën tutje zv.Presidenti i AIC.

Mbetet të shihet nëse Serie A do të ndryshojë diçka nga vendimi, pas këtij reagimi, ose do të vazhdohet sipas votave të numëruara sot. /Lajmi.net/