Simulimi më qesharak i vitit në Evropë, vjen nga ndeshja Ferizaj-Feronikeli

Në ndeshjen Ferizaj-Feronikeli, njëri nga futbollistët vendës e ka bërë një simulim i cili mund të jetë më qesharaku i vitit në Evropë.

Sport

20/11/2016 23:32

Parashikoni ndeshje të futbollit dhe fitoni dhjetëra shpërblime, duke përfshirë një iPhone 7 dhe Samsung Galaxy S6.