Si të zgjidhni sytjenat e duhura (VIDEO)

Po ju japim këshilla se si t’i zgjidhni sytjenat të cilat do ta bëjnë gjoksin tuaj të duket më i bujshëm.

Lifestyle

03/02/2016 16:17

Të gjithë e dimë që sutjenat, si edhe meshkujt, më me rëndësi është të zgjidhen ato të duhurat, të cilat gjithmonë do të na japin përkrahje, do t’u përgjigjen nevojave tona, por edhe më shumë, sipas mundësive, do të duken të këndshme.

Në këtë video do të shihni se si duhet të zgjidhni sutjenat, të cilat vizualisht rrisin gjoksin dhe si të zgjidhen ato të cilat duken natyrshëm, se si me ndihmën e shiritave plotësues siguroni që ato pa shirita nuk rrëshqasin dhe si ta bëni shpinën të duket në formë X (iksi) me ndihmën e kapëseve të zakonshme.

Do të mësoni edhe në cilin grremç duhet t’i kapni sytjenat e reja, cilat sutjena t’i vishni nën kanotiere të bardhë dhe cili është veprimi me dy gishta.

YouTube player