Si të visheni këtë të premte?

Rita Saraçi, ka punuar me dizajner të ndryshëm të veshjeve. Nëse keni vendosur që të dilni këtë fundjavë, atëherë disa këshilla të Ritës mund t'u hyjnë në punë. 

Lifestyle

18/11/2014 19:34

Një numër i njerëzve më kanë pyetur sa i perket Trendit Denim (Materiali Xhins). Veçanërisht, kur isha prezente në Radio më pyetën: Kemi verejtur që të pëlqen mjaftë shumë kombinimi Denim, dhe po ashtu e kemi vërejtur edhe në blog këtë kombinim, a është diçka që të pëlqen apo kjo është edhe në trend kohët e fundit?

Mua më pëlqen shumë ky lloj kombinimi, në fund çka duket më bukur se disa xhinse apo një xhaketë vintage në atë material?

Poashtu, perveç kësaj kam vërejtur në revista të ndryshme dhe në shume blogje këtë Denim mania, kështu që mund të them se pa marrë parasyshë pelqimit tim ndaj Denim, është edhe në trend dhe mund ta konsideroni këtë kombinim, posaçërisht në këtë kohë jo edhe aq të ftohtë.

Shpresoj të kaloni një ditë të bukur dhe inspirohuni nga kjo veshje!!! #fishnetsandrainbows #FAR

Veshur:
H&M Këmishë
H&M Xhinse
Levi’s Xhaketë
ZARA Këpucë

Blogu I Rites