Si të veproni në paralojë për ta çmendur të dashurën!

14:33 | 6 Tetor 2016

Kur është fjala për seksin, gjatë momenteve të ‘nxehta’ shumë lehtë është të harrohet se duhet të bëni shumë më shumë sesa vetëm penetrim të thjesht.

Kur e anashkaloni paralojën, ju veçse anashkaloni shumë kënaqësi.

Qoftë nëse është fjala për mjeshtërimin e artit të puthjesh apo të dini se si ta çmendni të dashurën duke ia futur gishtërinjtë – ka një bollëk aktivitetesh në dhomë të fjetjes të cilat dëshmojnë se ka më shumë gjëra në jetën seksuale sesa pozita e misionarit.

Bisedimi…

Bisedat seksi nuk është e thëne të ndodhin në dhomë të fjetjes, por gjatë ditës apo gjatë darkës.

Gjokset..

Jo të gjitha vajzat duan që të lozni me gjokset e tyre, por nëse partneres i pëlqen kjo gjë, atëherë mos u sillni shumë ashpër dhe kapni ato me lehtësi.

 Puthja…

Kur jeni të lidhur emocionalisht, puthja e mirë është e mahnitshme dhe nuk ka gjë më të mirë për fillimin e seksit.

Çelësi i suksesit për këtë? Mos shpejtoni…/Telegrafi