Si të ndjeheni mirë?

Një studim i realizuar, në të cilin janë pyetur rreth 500 femra, duke kërkuar përgjigjen se në çfarë kohë dhe ditë të javës ato ndjehen më seksi, më së shumti e kanë përmendur ditën e hënë. E diela vinte e dyta, me 36 për qind të përgjigjeve, ku femrat ndjehen më së paku seksi, sepse…

Lifestyle

27/10/2013 10:50

Një studim i realizuar, në të cilin janë pyetur rreth 500 femra, duke kërkuar përgjigjen se në çfarë kohë dhe ditë të javës ato ndjehen më seksi, më së shumti e kanë përmendur ditën e hënë. E diela vinte e dyta, me 36 për qind të përgjigjeve, ku femrat ndjehen më së paku seksi, sepse janë shumë përtace dhe në gjendje për mos të bërë asgjë.

Sipas studimit, dita e hënë është ideja e të nisurit një javë nga fillimi.

Ka shumë femra që as nuk janë në gjendje dhe as nuk përpiqen për t’u dukur seksi dhe mirë të hënave në punë.

Por, lajmi i mirë është që janë disa mënyra që mund të ndjeheni seksi, qoftë ajo të hënave apo edhe të dielave. Vetëm ndiqni këto trike:

– Mposhtni zemërimin brenda 30-40 sekondave.

– Bëjeni heshtjen e brendshme tuajën.

– Bëni pastrimin e fytyrës më produkte të vlefshme dhe përdorni makijazh të lehtë.

– Mos shikoni shumë jashtë vetes, bëhuni më reale, realizoni kohën për të bërë atë që dëshironi.

– Evitojeni bisedën në lidhje me trashësinë, vendosni në pah pjesët e trupit që juve ju pëlqejnë, dhe mbani standardet në lidhje me veten sa më lart.