Si nuk duhet demoluar një ndërtesë (Video)

Autoritetet kanë dështuar dy herë në prishjen e këtij objekti në Krime.

Bota

28/12/2014 21:04

Siç raporton Moscow Times, dhe siç shihet edhe në video, ndërtesa në Sevastopol nuk u arrit të rrënohet, dhe ajo ngeli në këmbë edhe pas shpërthimit me mjete plasëse. .
 
Video tregon ku gjatë përpjekjes për rrënim, ata që po shikonin përreth, qeshen kur shohin dështimin që objkti të bie poshtë. (lajmi.net)