Si e shohin banorët Dj Dagzin dhe Einxhelin?

22:10 | 8 Dhjetor 2021

Einxhel dhe Arbëri janë dy banorët e tjerë të cilët janë afruar kohëve të fundit.

Ata të dy kanë krijuar afrimitet së bashku edhe pse nuk kanë deklaruar asgjë për njëri tjetrin, shkruan lajmi.net.

Banorët sot kanë diskutuar se si e shohin raportin e tyre. Ishte pikërisht Antonela ajo e cila e filloi këtë diskutim së bashku me Beniadën.

Beniada menjëherë u përgjigj se e gjitha çfarë ajo sheh mes tyre është miqësi.

Edhe Antonela e mbështeti këtë hipotezë.

Dj Dragz dhe Einxhel ende nuk kanë dalur me ndonjë sqarim definitiv të tyrin./Lajmi.net/