Si dy njerëz të zakonshëm në tren

Ai është një nga artistët më të suksesshëm në botë, por megjithatë vazhdon të tregojë thjeshtësinë e tij dhe bën një xhiro me tren si gjithë qytetarët e tjerë të thjeshtë. Jay-Z ishte parë menjëherë pas koncertit që kishte në O2 Area të Londrës, bashkë më anëtarin e grupit Coldplay, Chris Martin, njëherësh edhe shoku…

ShowBiz

14/10/2013 10:11

Ai është një nga artistët më të suksesshëm në botë, por megjithatë vazhdon të tregojë thjeshtësinë e tij dhe bën një xhiro me tren si gjithë qytetarët e tjerë të thjeshtë.

Jay-Z ishte parë menjëherë pas koncertit që kishte në O2 Area të Londrës, bashkë më anëtarin e grupit Coldplay, Chris Martin, njëherësh edhe shoku i tij më i mirë i familjes, menaxherin TyTy dhe producentin Timberland.

Pasi që udhëtarët e panë se kush ishte prezent në tren gjatë udhëtimit të tyre, menjëherë filluan të shkruanin në Twitter dhe kudo në rrjete sociale, duke postuar fotografi të këngëtarit afër tyre.

Kjo nuk është hera e parë që Jay-Z paraqitet në tren dhe udhëton bashkë me qytetarët. Herën e kaluar kishte marrë trenin për në New York që ta promovonte një koncert të tij.

Edhe të famshëm të tjerë e praktikojnë këtë, si Rihanna, Richard Maddenon, motrat Kardashian, e shumë të tjerë.