Si duket seksi në rrezet X? (Foto/Video)

A keni qenë ndonjëherë kureshtarë që të dini se si duket seksi? Jo në një video incizim, por si duket në një pamje në rrezet X.

Lifestyle

26/11/2015 22:44

Nga pajisja MRI, kjo është ajo se si seksi duket në të vërtetë. Kjo shfaqë jo vetëm anën fantastike të seksit, por edhe atë interesante.

Shikojeni se si duket puthja, marrëdhënia, prekjet dhe seksi nën imazhet mjekësore MRI. (lajmi.net)

62f1e514d4b049a06e08fed687406b3285c0df81679f1a221f54aec71595a29awim-delvoye-art_Louvre5e8731d2d0fc0265e23dba9cb6421039excitment

 

YouTube player