“Si Arabe”, kënga më e re e Kujta dhe Cosman

Kujta dhe Cosman, kanë publikuar një projekt muzikor. Kënga titullohet “Si Arabe”. Për melodinë dhe tekstin e këngës është kujdesur Lum Dakaj. Këtë këngë artistet e kanë sjell edhe më videoklip.

ShowBiz

29/02/2024 22:00

Kujta dhe Cosman, kanë publikuar një projekt muzikor.

Kënga titullohet “Si Arabe”.

Për melodinë dhe tekstin e këngës është kujdesur Lum Dakaj.

Këtë këngë artistet e kanë sjell edhe më videoklip.

YouTube player