Shtypi i huaj raporton për përsëritje të skenarit në Kuvendin e Kosovës (Foto)

Mediat ndërkombëtare, kanë raportuar menjëherë për bllokimin e seancës së sotme të Kuvendit të Kosovës, duke e përmendur skenarin e njëjtë për të dytën herë në “lojën” me gazin lotsjellës.

Lajme

15/10/2015 12:32

Mediat në raportet e para të sotme tregojnë për veprimin e opozitës dhe bllokimin e seancës, e cila vije nga kërkesa e opozitës në kundërshtim të marrëveshjeve që Kosova ka bërë me Serbinë dhe Malin e zi, e përkrahur nga Bashkimi Evropian. /Kp

 

shtypi-8

shtypi-6

shtypi-3

shtypi-2