Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

Shtetet që tradhëtojnë më shumë

10:12 | 23 Gusht 2015

Tradhtia

Portali i njohur i takimeve online “Ashley Madison” ka publikuar të dhënat e vendeve ku tradhtohet më shumë.

Në vend të parë qendrojnë vendet e Lindjes së Mesme ku gati 90 përqind e meshkujve tradhëtojnë gratë e tyre.

Pas Lindjes së Mesme renditet Europa dhe më pas SHBA. Më pas me një përqindje të ulët vijnë vendet e Amerikës së Jugut të ndjekur nga Afrika dhe në fund Azia.

Vendi ku kryhet më shumë tradhëti në Afrikë është Afrika e Jugut.

Përsa i përket fqinjëve tanë në vend të parë është Italia ku 89 përqind e meshkujve në Milano dhe Romë tradhëtojnë partneret e tyre.

Përsa i përket femrave që tradhëtojnë më shumë vendin e parë absolut e mban India./Mapo