Shtetet e BE-së nuk kanë vendosur ende për selinë e Speciales (VIDEO)

Edhe pse qyteti i Hagës në Holandë po përflitet si vend ku do të jetë e vendosur Gjykata Speciale, zyrtarë të Bashkimit Evropian në Kosovë kanë thënë se për momentin ende nuk është vendosur dhe se bisedimet janë duke vazhduar.

Lajme

09/08/2015 23:59

“Nuk mund të shpalosim hollësi të tjera”, kanë thënë zyrtarë të këtij misioni në Kosovë për Tribuna Channel.

Po sipas tyre, hapat e ardhshëm në këtë fazë përfshijnë finalizimin e marrëveshjeve me shtetet nikoqire dhe negociatave për vendndodhjen dhe hapësirat. Kjo do të pasohet me përzgjedhjen e gjykatësve dhe të stafit të Dhomave të Specializuara dhe Prokurorinë e Specializuar, raporton Tribuna Channel.

YouTube player