Shteret lumi indian, zbulon një sekret të lashtë në fund të tij (Foto)

Në Karnataka, Indi, thatësira dhe shterja e ujit kanë bërë që lumenjtë të bien në nivelin më të ulët të ujit.

Fun

24/10/2015 16:30

Por, ajo çfarë është zbuluar në fund të një lumi të shterur i ka ‘tronditur’ arkeologët kudo.

Të njohura si ‘Shiva Ling’, këto simbole janë përdorur për të adhuruar Zotin Shiva. Sidoqoftë, shumë prej shkencëtarëve besojnë se këto janë shenja të alienëve të cilët erdhën këtu shumë kohë më parë, ndoshta edhe para njerëzve.

Sido që të jetë, këto shenja ia vlejnë që të shikohen! Shikoni ato më poshtë:
372-e1444020192805 1185-e1444017915766