Shtëpitë me ide të ‘çmendura’

Çdokush ëndërron ta ndërtojë një shtëpi të veçantë. Dikush nga ne dëshiron të ketë pishinë, ndërsa të tjerë duan dizajne moderne, qëndrueshmëri apo integrim të elementeve natyrore. Pa marrë parasysh se çka është ajo që e bën shtëpinë tuaj unike, më poshtë do t’i shihni disa nga shembujt e shtëpive, respektivisht 43 lloje, ku njerëzit…

Lifestyle

12/12/2013 06:00

Çdokush ëndërron ta ndërtojë një shtëpi të veçantë. Dikush nga ne dëshiron të ketë pishinë, ndërsa të tjerë duan dizajne moderne, qëndrueshmëri apo integrim të elementeve natyrore.

Pa marrë parasysh se çka është ajo që e bën shtëpinë tuaj unike, më poshtë do t’i shihni disa nga shembujt e shtëpive, respektivisht 43 lloje, ku njerëzit kanë qenë në gjendje t’i realizonin disa prej fantazive më të mëdha në dizajnet e shtëpive.

Këto shtëpi përfshijnë pishina, akuariume, fusha pingpongu. Këtu ndoshta mund të gjeni diçka që gjithmonë keni dashur ta shihni, ose ndoshta ndonjëra prej fotografive do të bëjë që t’ju rrjedh lëngu nga goja dhe të merrni frymë thellë. Kujdes: shikimi i disa prej këtyre imazheve mund të bëjë që të jeni të pakënaqur me shtëpinë tuaj aktuale.