Shtatzënia e një vajze 13-vjeçare që mund t’i kishte dhënë fund karrierës së Malone

8:55 | 3 Qershor 2020

Karl Malone e vuri në rrezik karrierën e tij në vitin 1984 kur ai la shtatzënë një vajzë 13-vjeçare të quajtur Gloria Bell në moshën 20 vjeçare.

Ish-lojtari i Utah Jazz nuk pranoi ta njohë fëmijën dhe pasi Bell ngriti padi, testet e gjakut treguan se ekzistonte një shans më i madh se 99 përqind që djali ishte i tij.

Megjithëse gjyqtari urdhëroi një pagesë prej 125 dollarësh në javë në ndihmë të fëmijëve, ai nuk pranoi të paguante atë shumë dhe apeloi.

Bell dhe Malone më në fund arritën një marrëveshje jashtë gjykatës për një shumë të padiskutueshme.

Djali i tij Demetress, i cili luajti në NFL, nuk e dinte kush ishte babai i tij derisa të braktiste shkollën e mesme.

Malone u tërhoq në 2004 si koshashënuesi i dytë më i madh i të gjitha kohërave në NBA me 36.928 pikë. /Lajmi.net/