Shtatzënë në moshën 12-vjeçare, babai është vetëm 17 vjeç

Vetëm 12 vjeç dhe pret një fëmijë, babai i të cilit është një adoleshent 17-vjeçar.

Fun

10/06/2016 12:20

Rasti është regjistruar në Itali, ku një vajzë 12-vjeçare nga Trevizo pret të bëhet nënë pas 3 muajsh.

Vajza frekuenton shkollën 9-vjeçare.

Prindërit e saj, të gjetur para kësaj situate të vështirë dhe dëshirës së vajzës për të sjellë në jetë fëmijën, kanë vendosur që ajo të mos e ndërpresë shtatzëninë.

Por me një kusht, që fëmija të jepet për adoptim.