Të Infektuar: 1123

Të Shëruar: 847

Të Vdekur: 30

Shtatë lojtarët që Wenger i solli tek Arsenal dhe dështuan plotësisht

20:32 | 7 Prill 2020

Arsene Wenger si trajner i Arsenalit kishte fituar një reputacion të madh për zbulimin e lojtarëve të rinj, por jo gjithmonë qëlloi në shenjë.

Wenger i ktheu të rinjtë e panjohur si Nicolas Anelka dhe Kolo Toure në lojtar të klasit botëror, gjatë mbretërimit 22 vjeçar në veri të Londrës.

Por, në mesin e këtyre lojtarëve të panjohur, disa vazhduan të mbesin të tillë, duke mos u kujtuar që kanë qenë ndonjëherë tek Arsenal.

Në mediet e huaja janë publikuar emrat e lojtarëve të ri, të cilët nuk patën sukses te Arsenal me Wenger.

Amaury Bischoff

Juan

Alberto Mendez

Stathis Tavlaridis

Stefan Malz

Tomas Danilevičius

Kaba Diawara

/lajmi.net/