Shqyrtohet Strategjia Shtetërore Kundër Korrupsionit

8:32 | 16 Prill 2019

Foto: Ilustrim

Komisioni për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit sot mbanë mbledhje.

Gjatë ditës së sotme, me fillim prej orës 13:00, Komisioni parlamentar për Legjislacion, Mandate, Imunitete, Rregulloren e Kuvendit dhe Mbikëqyrjen e Agjencisë Kundër Korrupsionit do të mbajë mbledhje, shkruan lajmi.net.

Sipas njoftimit, në këtë mbledhje do të shqyrtohet raporti vjetor i Agjencisë Kundër Korrupsionit, Strategjia Shtetërore Kundër Korripsionit 2019-2023, si dhe Plani i Veprimit. /Lajmi.net/