Shqiptari më i urryer në botë shfaqet si gangster, kërcënon pjesëtarin e grupit Wu-Tang (Video)

Shqiptari më i urryer në botë, Martin Shkreli, është bërë përsëri temë debatesh pas kërcënimeve të tij me jetë ndaj një reperi në SHBA me emrin Ghostface Killah, pjesëtar i grupit të famshëm Wu Tang Clan. 

Bota

29/01/2016 12:08

Shkreli thotë në video se reperi është një “gjysh” dhe se i ka mbaruar koha.

Në video ai thotë që Ghostface Killah nuk është aspak “një killah” dhe se ai nuk duhet tja përmendë më emrin atij, përndryshe…