Shqiptarët në Itali kapen me 5 kg kokainë

Elio Mema, 31 vjeç dhe Dardan Lushakaj, 29 vjeç janë arrestuar nga Policia italiane në Milano. Që të dy janë arrestuar pasi që në çantën e tyre janë gjetur 5 kg drogë, e llojit kokainë.

Lajme

14/03/2015 16:18

Pasi janë arrestuar, është zbuluar se Mema ishte pa leje qëndrimi në Italie, ndërsa Lushakaj me leje të skaduar dhe me precedentë të mëparshëm penal.

Agjentët e Skuadrës Lëvizëse Anti-drogë  në cilësinë e provës materiale, u sekuestroi atyre sasinë e drogës, raporton shekulli.