Shqipja pretendon se është ngacmuar seksualisht nga Ganiu

Shqipja dhe Ganiu u bënë kryefjalë e prajmit të sotëm si pasojë e një debati mes tyre. Ky debat ka eskaluar dhe Shqipja e godet me kanaqe Gani Gërmin. Pas klipit nga debati ata të dy treguan argumentet e tyre. “Ganiu më ka ngacmuar seksualisht”, ka thënë ajo duke e fajësuar kështu sasinë e madhe…

ShowBiz

08/12/2023 21:33

Shqipja dhe Ganiu u bënë kryefjalë e prajmit të sotëm si pasojë e një debati mes tyre.

Ky debat ka eskaluar dhe Shqipja e godet me kanaqe Gani Gërmin.

Pas klipit nga debati ata të dy treguan argumentet e tyre.

“Ganiu më ka ngacmuar seksualisht”, ka thënë ajo duke e fajësuar kështu sasinë e madhe të alkoolit që ai konsumon.

Ndër të tjera, Shqipja tha se ka kaluar në gjendje ankthi dhe kjo si pasojë e Ganiut. /Lajmi.net/

YouTube player