Shqipja “mollë sherri” mes Ilirianës dhe Adrit

Iliriana dhe Adri janë çifti i cili kanë hyrë brenda Big Brother Vip Kosova si një banor i vetëm. Gjatë ditëve të para ata kanë qenë shumë të heshtur, por që nga hera e parë kur kanë qenë në nominim ata kanë filluar të përfshihen në debate. Së fundmi Adri dhe Shqipja janë afruar me…

ShowBiz

04/12/2023 23:33

Iliriana dhe Adri janë çifti i cili kanë hyrë brenda Big Brother Vip Kosova si një banor i vetëm.

Gjatë ditëve të para ata kanë qenë shumë të heshtur, por që nga hera e parë kur kanë qenë në nominim ata kanë filluar të përfshihen në debate.

Së fundmi Adri dhe Shqipja janë afruar me njëri tjetrin dhe kjo i ka penguar Ilirianës.

Ajo ka filluar të xhelozoj dhe këtë e ka shprehur me banorët e tjerë por jo me Adrin.

Adri nuk e ka lejuar atë të flasë duke ia ndaluar kështu të drejtën e fjalës. /Lajmi.net/

YouTube player