Shqipja dhe Ganiu shkojnë direkt në nominim

Pas debatit të ndodhur dhe dhunës së shfaqur mes Shqipës dhe Ganiut, vëllau i madh jep dënimin për ta. Shqipja dhe Ganiu shkojnë direkt në nominim për javën e ardhshme. Në rastin e njejtë mes Metit dhe Blerandos, Metin e përjashtuan direkt nga shtëpia. /Lajmi.net/

ShowBiz

08/12/2023 21:50

Pas debatit të ndodhur dhe dhunës së shfaqur mes Shqipës dhe Ganiut, vëllau i madh jep dënimin për ta.

Shqipja dhe Ganiu shkojnë direkt në nominim për javën e ardhshme.

Në rastin e njejtë mes Metit dhe Blerandos, Metin e përjashtuan direkt nga shtëpia. /Lajmi.net/

YouTube player