Shqipëria e 15-ta në Evropë (Foto)

Kombëtarja shqiptarë është duke vazhduar të thyejë rekorde të njëpasnjëshme dhe shumë të mëdha.

Sport

11/08/2015 16:18

Disa ditë më parë, Shqipëria ka shkruajtur historinë duke u renditur në vendin e 22-të si skuadra më e mirë në botë nga FIFA.

Dhe pas këtij lajmi, vjen një tjetër lajm shumë i madh për Kombëtaren e Shqipërisë, e cila renditet në vendin e 15 në Europë, pasi ka 888 pikë në renditjen e përmuajshme të UEFA-së.

Përballjet e ardhshme që Shqipëria i zhvillon ndaj Danimarkës respektivisht Portugalisë, mund të përmirësojnë edhe më shumë këtë renditje, nëse marrim ndonjë rezultat pozitiv.

Shqiperia