Shqipëri: Vodhi 1 milion euro, shpallet person në kërkim

Një drejtori i një filiali banke të nivelit të dytë në Bilisht të Shqipërisë akuzohet se ka vjedhur 1 milion euro.

Lajme

07/02/2015 19:02

Ervin Cekani akuzohet se ka përvetësuar një shumë të tillë nga llogaritë e klientëve të bankës.

Pas denoncimeve të bërë në polici, prokuroria nisi hetimet dhe shpalli në kërkim drejtorin, raporton Shekulli.