Shqipëri: Studentët i presin rrugën Mogherinit për t’i dhënë një mesazh (Video)

Një incident ka ndodhur përpara Universitetit të Tiranës, teksa një grup studentësh tentuan t’i prisnin rrugën përfaqësueses së lartë të BE-së, Federica Mogherini për t’i dhënë asaj një mesazh.

Lajme

03/03/2017 20:00

Të rinjtë të cilët mbanin pankarta në të cilën ishte shkruan në anglish “Ëe ëont free and fair election”. “Ne duan zgjedhje të lira dhe të ndershme”, një nga arsyet që po proteston edhe opozita para Kryeministrisë.

Një vidoe e siguruar për News24, bën me dije se ka shumë gjasë që të rinjtë t’i përkasin Forumit Rinor të Partisë Demokratike. Ai shton gjithashtu se për t’i ndaluar ka ndërhyrë Garda për t’i shoqëruar në polici, ndërsa më pas janë lënë të lirë.

YouTube player