Shpëton mrekullisht bebja e qëllua nga një plumb në barkun e nënës (Foto)

Bangladesh, shpëtoj mrekullisht bebja i qëlluar nga një plumb në barkun e nënës ne muajin e tete te shtatzënisë.

Fun

16/08/2015 18:16

Pas 3 orësh operacion bebi ka arritur te mbijetoje edhe pse plumbi i kishte goditur shpatullën dhe me pas dëmtuar syrin… Foshnja gëzon shëndet te plote dhe pa dëmtime serioze për jetën.

Bangladesh 1Bangladesh 2Bangladesh 3Bangladesh 4Bangladesh 5