Shpëtohet një makinë nga rënia në Bosfor (Video)

Kalimtarët e kanë shpëtuar një makinë para rënies në Bosfor në qendër të Stambollit, duke u ulur në pjesën e parë të makinës dhe duke qëndruar ashtu deri në momentin kur arritën ekipet e shpëtimit.

Fun

12/08/2015 23:59

Sipas dëshmitarëve makina nuk ishte siguruar mirë dhe ngadalë kishte nisur të binte nga ana e saj e pasme.

Qytetarët kanë ndërhyrë menjëherë, dhe ajo u shpëtua para rënies në ujë.

YouTube player