Shpëtohen 4 turistë gjermanë nga “Kanioni i Langaricës”

Katër turistët mbetën të bllokuar në kanionin e Langaricës ditën e sotme dhe fatmirësisht janë nxjerrë nga aty nga autoritetet. Bëhet me dije se 4 turistëve gjermanë u është ofruar ndihmë mjekësore dhe aktualisht janë në gjendje të mirë shëndetësore. Turistët gjermanë mbetën të bllokuar në vendin e quajtur “Gropa e Priftit”. Shkak është bërë…

Lajme

22/08/2022 22:18

Katër turistët mbetën të bllokuar në kanionin e Langaricës ditën e sotme dhe fatmirësisht janë nxjerrë nga aty nga autoritetet.

Bëhet me dije se 4 turistëve gjermanë u është ofruar ndihmë mjekësore dhe aktualisht janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Turistët gjermanë mbetën të bllokuar në vendin e quajtur “Gropa e Priftit”. Shkak është bërë dalja nga shtrati i lumit Langaricë si rezultat i reshjeve të shiut.